Benvinguts a Iugoslàvia,

Benvinguts a Iugoslàvia,

en aquest espai podeu veure diferents treballs i recomanacions pròpies enmarcades en diferents disciplines. Així doncs, trobeu des de disseny fins artesania, passant per escultura, fotografia o música entre d'altres.

18 de març del 2012

Jesukristo

Amb aquesta obra fotogràfica no he volgut res més que incitar a la reflexió sobre la societat actual.  

¿Era potser Jesucrist un rebel amb idees fora de lloc en la seva època? 

Potser hauríem d'escoltar més a les minories i a la gent que va "contracorrent". No perquè hagin de tenir raó, sinó, per ampliar el nostre propi punt de vista, i si cal, contrastar-lo.
Amb aquesta obra inspirada amb els diferents estadis del viacrucis, vull encetar aquest blog, que comparteix el mateix esperit crític que mostra l'imatge

BAU Octubre - Novembre 2012

2 comentaris:

  1. Jesucrist no era un un rebel amb idees fora de lloc en la seva època. En aquella època els grups armats jueus, dels quals Jesús n'era pertinent, per fer fora les forces romanes eren freqüents i molts normals en la Jueda del s. I aC i posterior. Llavors, no hem de parlar d'un rebel que volia canviar les coses sinó d'una persona més dins el col·lectiu!

    ResponElimina
  2. Així doncs, Jesucrist esdevenia un representant dels ideals del poble, aixafat per el poder de Roma. Una persona que des de la casta mes baixa, va lluitar fins a la mort pels ideals d'un col·lectiu oprimit per un govern i força opositora. Estem d'acord?

    ResponElimina